Schateiland nieuwsbrief editie maart 2016
 
In deze Schateiland Nieuwsbrief Schateiland Teamfoto
- Beste Opleider van Nederland!
- Beleef het mee op OR TV
- Nu maar liefst 200 Gouden tips
- Nieuwe klanten
- Klanten aan het woord
- Tweede druk Dierenmanieren
- Impressie Schateiland IJmuiden
- Word Youtube abonnee en win
 
VOLG ONS YouTube facebook Twitter Google+ Instagram
 
BESTE OPLEIDER VAN NEDERLAND!
Beste opleider van Nederland We zijn Beste Opleider van Nederland 2015 geworden. We zijn heel blij met een gemiddelde waardering van 9,3. Bedankt voor alle reviews. We gaan deze titel waar maken en vasthouden in 2016!
 
BELEEF HET MEE OP OR TV
Beleef het mee op OR TV Met ons Schateiland kanaal op Youtube bieden wij nu OR TV. Bekijk de filmpjes waarin onze 8-jarige vlogger tips geeft voor de ondernemingsraad.
NU MAAR LIEFST 200 GOUDEN TIPS
Nu 200 Gouden tips In 2014 verscheen ons boek 'Help, ik zit in de OR!' met 100 tips, in 2015 met 150 tips en dit jaar met meer dan 200 tips. Lees hier nieuwe tips over het schrijven van een advies, presenteren, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, zelfsturende teams, financiƫle informatie en flexibilisering.
 
NIEUWE KLANTEN
Nieuwe klanten van Schateiland De afgelopen tijd vonden weer verschillende nieuwe klanten hun weg naar Schateiland.
Onder meer: Sanquin, Connexxion, NUON, gemeente Amsterdam, BarentsKrans, OpenIJ, Radboudumc, EECV en de Veiligheidsregio Midden-Holland.
 
KLANTEN AAN HET WOORD
Schateiland klanten aan het woord Deze keer is Hans Rietdijk van woningbouwcoöperatie Stadgenoot uit Amsterdam aan het woord over zijn ervaringen met onze OR-trainingen en -cursussen.
 
TWEEDE DRUK DIERENMANIEREN
Tweede druk Dierenmanieren In de vorige nieuwsbrief kondigden we trots ons nieuwe boek 'Dierenmanieren' aan over communiceren in een team. Inmiddels is het boek alweer aan een tweede druk toe. Dierenmanieren heeft mooie recencies gehad. Je kunt Dierenmanieren winnen, lees verder!
 
IMPRESSIE SCHATEILAND IJMUIDEN
Impressie Schateiland IJmuiden Tijdens de Sail Out was een groot aantal van onze klanten te gast op Schateiland IJmuiden; het vlaggenschip van Schateiland. Het forteiland is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Het fort is zeer goed bewaard gebleven en is met zijn half ondergronds gangenstelsel een prachtig decor voor een cursus of training voor de ondernemingsraad.
 
WORD YOUTUBE ABONNEE EN WIN
Wordt Youtube abonnee en win Wij willen onze klanten op Youtube steeds meer bieden: filmpjes over communicatie, Gouden tips voor de ondernemingsraad, ervaringen van klanten en impressies van onze locaties. Wordt daarom abonnee van ons kanaal en win een van de 10 boeken 'Dierenmanieren'!
 
 
MEER INFO >> KLANTERVARINGEN >>
Vond je deze nieuwsbrief leuk of nuttig, stuur hem dan door. Wil je hem niet meer ontvangen, meld je dan hier af of bel 06-26961659. Dan sturen we hem niet meer.