Schateiland nieuwsbrief editie november 2016
 
In deze Schateiland Nieuwsbrief Schateiland Teamfoto
- Nieuw: de OR als voetbalteam
- Your're so special
- Vlogger Suzie stopt op hoogtepunt
- 2 nieuwe zwaargewichten
- Boksclinic & OR-bootcamp
- Nieuwe klanten
- Klanten aan het woord
- 10 nieuwe locaties
- Wie schrijft die blijft
- Beste opleider 2016?
- Krijg De Voetbaltest cadeau
 
VOLG ONS YouTube facebook Twitter Google+ Instagram
 
NIEUW: DE OR ALS VOETBALTEAM - DOE DE VOETBALTEST!
De Voetbaltest Als voetbalteam heb je elkaar nodig om te winnen. Je scoort alleen als iedere speler zijn eigen rol goed kan spelen. Je verliest de wedstrijd zonder een spits, aanvoerder of keeper. In de OR is dat niet anders; een doelgerichte OR gebruikt ieders talenten. Met De Voetbaltest ontdek je welke teamrol iedereen in jouw OR het beste kan spelen. Doe de test en speel het spel!
 
YOU'RE SO SPECIAL
OR Specials Speciaal voor ondernemingsraden in de zorg, woningbouw, gemeentes, Justitie en non-profit hebben wij gloednieuwe maatwerktrainingen (2017). In deze OR-trainingen gaan wij in op specifieke thema’s en relevante vaardigheden. In 2017 bieden wij daarnaast specials over OR en vitaliteit, public relations, financiën en een WOR-training voor de bestuurder.
 
VLOGGER SUZIE STOPT OP HOOGTEPUNT
Vlogger Suzie Na een jaar lang vloggen op ORTV neemt Suzie hier afscheid als onze vaste vlogger. Na 50 praktische tips en meer dan 1200 kijkers wil Suzie weer meer tijd aan school gaan besteden. Bedankt Suzie!
2 NIEUWE ZWAARGEWICHTEN
Nieuwe trainers Gelukkig gaat het ons nog steeds voor de wind. Om te kunnen blijven groeien hebben wij hard gezocht naar geschikte OR-trainers. Nou, we hebben ze gevonden hoor. Het zijn twee zwaargewichten: Edzard Berkouwer en Olav van der Kind. Deze ervaren rotten geven voor Schateiland training en advies aan nieuwe en ervaren ondernemingsraden.
 
BOKSCLINIC VOOR DE OR
Boksclinic voor teams Als OR wil je graag in balans blijven en wil je stevig in je schoenen staan. Een bijzondere manier om dit te ervaren is met onze boksclinic. Hier leer je klappen op te vangen en een welgerichte tik uit te delen. De boksclinics kunnen door ons als onderdeel van een OR-training worden verzorgd, bijvoorbeeld Samen werken aan invloed. De clinic wordt vooraf gegaan door een OR-bootcamp als warming up. Ze worden gegeven door health coach Jeffrey Visser.
 
NIEUWE KLANTEN
Nieuwe klanten van Schateiland De afgelopen tijd vonden weer verschillende nieuwe klanten hun weg naar Schateiland. Onder meer: het LUMC, Accor Hotels, Shanks, Leaseplan, Deloitte, de Belastingdienst, Qurrent, gemeente Heusden, Springer, Oasen, de Amersfoortse, Revalidatie Friesland, Spijkenisse Medisch Centrum, The Grand, Spring, NCOI, Veiligheidsregio Utrecht (Brandweer), Smits Medical en Merck.
 
KLANTEN AAN HET WOORD
Schateiland klanten aan het woord Deze keer zijn Nina en Fleur van Woonbedrijf uit Eindhoven aan het woord over hun ervaringen met hun tweedaagse cursus voor de ondernemingsraad. Dan hoor je het ook eens van een ander!
 
10 NIEUWE LOCATIES
Nieuwe locaties Naast onze 4 eilanden werken wij ook op 70 andere bijzondere locaties. Wij hebben weer 10 nieuwe unieke locaties gevonden van Groningen tot in Limburg. Onder meer in een historisch kasteel, een oud Leidinghuis van de Westergasfabriek en een Haags Studentenhotel.
 
WIE SCHRIJFT DIE BLIJFT
OR Rendement Onze trainer Walter is gevraagd om vaste redacteur te worden van het OR vakblad OR Rendement. Daar heeft hij natuurlijk geen nee tegen gezegd. Lees zijn artikelen via de site.
 
GENOMINEERD ALS BESTE OPLEIDER VAN 2016
Schateiland Beste Opleider 2015 Vorig jaar zijn wij gekozen tot Beste Opleider van Nederland 2015. Ook dit jaar zijn wij weer genomineerd. Wil je ons helpen om weer beste opleider te worden? Laat dan een ervaring achter over een cursus of training die je bij ons hebt gevolgd.
 
KRIJG DE VOETBALTEST CADEAU
krijg de voetbaltest cadeau Voor onze trouwe klanten hebben wij een leuke actie. Bij het doen van een follow up training krijgt je ondernemingsraad De Voetbaltest cadeau (ter waarde van 95 euro per stuk). Ontdek ieders teamrol en leer samen te scoren als OR! Deze aanbieding geldt tot 15 december a.s.
 
 
MEER INFO >> KLANTERVARINGEN >>
Vond je deze nieuwsbrief leuk of nuttig, stuur hem dan door. Wil je hem niet meer ontvangen, meld je dan hier af of bel 06-26961659. Dan sturen we hem niet meer.