Schateiland Achtergrondfoto
Special: Teambuilding Management Team (MT)

Schateiland Samenwerken

 

   Teamdag Kleurrijk samenwerken

   Teamdag Zelfsturend team

   Teamdag Teamrollen

   Teamdag Effectief communiceren

   Teamdag Klantgericht samenwerken

   Teamdag Resultaatgericht samenwerken

   Teamdag Minder eigen winkeltjes

   Teamdag Successenplanning

    

   Special: Teambuilding International Teams

   Special: Teambuilding Management Team (MT)

   Special: Teamdag Het Nieuwe Werken (HNW)

Special: Teambuilding Management Team (MT)

Schateiland helpt management teams bij het ontdekken van 'schatten' in hun eigen MT en bij hun medewerkers. Teambuilding is leuk, maar moet zich wel terugverdienen in het halen van betere resultaten.

MT's formuleren op Schateiland hun gezamenlijke doelen, leren elkaars talenten benutten en oefenen onder andere met coaching om het beste uit hun medewerkers en het MT te halen.

Op Schateiland vindt het management team het gemeenschappelijk belang. Met een uitdagende management game leert het management team tijdens de teambuilding de inzichten in de praktijk brengen.

Wilt u meer weten? Stuur ons een mail

Klantreactie


Wim Stege, regiomanager Overijssel bij Enexis

"Schateiland heeft de leidinggevenden uit onze regio begeleid in het leidinggeven aan verandering. We hebben verschillende impulsen gekregen om ons als management team te ontwikkelen. In kleinere trainingsgroepen werden vaardigheden getraind zoals effectief communiceren, medewerkers ontwikkelen en het stimuleren van de onderlinge samenwerking."

"Met het programma heeft Schateiland ons als managers aan het denken gezet en ons bewust gemaakt van het effect van ons gedrag op dat van onze medewerkers. We hebben een aantal vaardigheden geleerd maar bovenal inzicht gekregen in de communicatie met onze medewerkers. Als managers letten we nu meer op elkaar, spreken elkaar aan, weten hoe we elkaar moeten helpen en wat we van elkaar kunnen verwachten. En dat alles in een leeromgeving met een gezonde balans tussen inspannen en ontspannen."

  quote-teamtraining-MT