Schateiland Achtergrondfoto
Teamdag Teamrollen

Schateiland Samenwerken

 

   Teamdag Kleurrijk samenwerken

   Teamdag Zelfsturend team

   Teamdag Teamrollen

   Teamdag Effectief communiceren

   Teamdag Klantgericht samenwerken

   Teamdag Resultaatgericht samenwerken

   Teamdag Minder eigen winkeltjes

   Teamdag Successenplanning

    

   Special: Teambuilding International Teams

   Special: Teambuilding Management Team (MT)

   Special: Teamdag Het Nieuwe Werken (HNW)

Teamdag Teamrollen

Een team werkt doelgericht samen als iedereen zijn natuurlijke teamrol zo goed mogelijk kan spelen. Net als in een voetbalteam. In ieder team heb je verschillende teamrollen nodig: iemand die scoort, creatief is, afmaakt, het spel verdeelt, hard op de bal loopt, het doel in de gaten houdt en iemand die dekking geeft. Hoe zorg je ervoor dat je tijdig de bal afgeeft en goed op elkaar ingespeeld raakt? Dat ervaar je tijdens De Voetbaltraining.

Voorafgaand aan de teamdag of teambuilding doet je team online 'De Voetbaltest'. Tijdens De Voetbaltraining ontdekt jouw team hoe het teamdoel kan worden bereikt met de inzet van de verschillende teamrollen. Het team bespreekt hoe de rollen zijn verdeeld en hoe de teamleden elkaar in de praktijk kunnen versterken. Met actieve oefeningen brengt jouw team deze inzichten in de praktijk en gaat naar huis met de beker.

De Voetbaltraining is ook geschikt voor mensen die niet zo gek zijn op voetbal. De training kan worden gegeven op een eigen locatie of op een bijzondere locatie zoals een echte voetbalclub. De Voetbaltraining kan worden gevolgd als het team vooraf de Voetbaltest heeft ingevuld.

Klantreactie


  quote-samenwerken-successenplanning