Schateiland Achtergrondfoto
Teamdag Kleurrijk samenwerken

Schateiland Samenwerken

 

   Teamdag Kleurrijk samenwerken

   Teamdag Zelfsturend team

   Teamdag Teamrollen

   Teamdag Effectief communiceren

   Teamdag Klantgericht samenwerken

   Teamdag Resultaatgericht samenwerken

   Teamdag Minder eigen winkeltjes

   Teamdag Successenplanning

    

   Special: Teambuilding International Teams

   Special: Teambuilding Management Team (MT)

   Special: Teamdag Het Nieuwe Werken (HNW)

Teamdag Kleurrijk samenwerken

Schateiland richt zich op het benutten van talenten in de samenwerking. Welke talenten mensen ontwikkelen wordt in grote mate bepaald door hun drijfveren: datgene wat ze belangrijk en leuk vinden. Wat motiveert jouw team? Teamwork, zelf scoren, moeilijke vragen oplossen, vertrouwen, gestructureerd werken, relevantie of daadkracht? En hoe passen de drijfveren bij de doelen die het team wil bereiken? Hoe kan je als team effectief samenwerken? Tijdens een teamdag 'Kleurrijk samenwerken' op Schateiland kom je dat te weten.

Vooraf doet je team een online drijfverentest. Op Schateiland wordt tijdens de teamdag met de profielen de link gelegd tussen wat het team in huis heeft en wat het team wil bereiken. Het team denkt na over manieren om talenten aan te spreken in de samenwerking. Tijdens dynamische samenwerkingsoefeningen ervaart het team wanneer drijfveren de teamprestaties in de weg zitten op welke manier ze elkaar versterken.

Wilt u meer weten? Stuur ons een mail

Klantreactie


Ellen Portasse-Bommeljé, plv Hoofd van de Stafdienst Communicatie van de Politie Rotterdam-Rijnmond

"Wij hadden een hele leerzame tweedaagse training 'Kleurrijk Samenwerken' met Schateiland. De eerste dag kregen we verfrissende inzichten in onze waarden, motivatie en stijl van communiceren. Op de tweede dag hebben we met drie teams een nieuw bedrijfsblad gemaakt. Marieke en Walter coachten ons 'live' in de samenwerking en communicatie. Als echte Rotterdammers sprak de praktijkgerichtheid van het programma ons erg aan."

  quote-kleurrijk-samenwerken