Schateiland Teambuilding Achtergrondfoto
OR-training voor de Gemeente

Schateiland OR Specials

 

   OR-cursus voor de oprichting van een OR

   OR-cursus PR/Public Relations

   OR-cursus Vitaliteit & Gezondheid

   WOR-cursus voor de bestuurder/directie

   Juridische OR-cursus / advies voor de OR

   OR-basiscursus FinanciŽn voor de OR

   OR-training Pensioen en de OR

   OR-training voor de zorg

   OR-training voor de Gemeente

   OR-training voor de Woningbouw

   OR-training voor non-profit & onderwijs

   OR-training voor Justitie

Schateiland OR-training voor de Gemeente

Als ondernemingsraad bij een gemeente of provincie heeft u vaak te maken met specifieke onderwerpen zoals omgaan met het maatschappelijk krachtenveld, omgaan met het politiek primaat, de verhouding tot het Gemeentelijk Overleg (GO), de relatie met CAR-UWO, binden en boeien van medewerkers, effectiever leren werken, vernieuwing, diversiteit en zelfsturing. Daarnaast kunnen ondernemingsraden bij gemeenten en provincies soms leren wat doelgerichter te werken en effectief te vergaderen.

Volg daarom als ondernemingsraad van een gemeente of een provincie een speciale maatwerk OR-training of -cursus voor de medezeggenschap. In deze OR-trainingen en -cursussen wordt aandacht besteed aan specifieke onderwerpen en aan vaardigheden als vergadertechniek, doelgericht samenwerken en elkaar aanspreken (feedback geven en ontvangen).

Wij hebben veel ervaring met OR-trainingen en -cursussen voor ondernemingsraden van gemeenten en provincies. Zo werken wij onder meer voor de ondernemingsraad van de gemeente Rotterdam, Lisse, Leiderdorp, Zwolle, Alphen aan de Rijn, Borsele, Bunnik, Oostvoorne, Leusden en voor de ondernemingsraden van de provincies Zuid-Holland, Flevoland en Limburg.

Wilt u meer weten? Stuur ons een mail.

Klantreactie


  quote-or-leidinggeven