Schateiland nieuwsbrief editie november 2016
 
In deze Schateiland Nieuwsbrief Schateiland Teamfoto
- Nieuw: Doe De Voetbaltest
- Schateiland Mallorca
- Boksclinic voor teams
- Nieuwe klanten
- Team in beeld: maak een plaatje
- Klanten aan het woord
- Alweer 10 nieuwe locaties
- Was gesponsord door Schateiland
- Beste opleider 2016?
- Krijg De Voetbaltest cadeau
 
VOLG ONS YouTube facebook Twitter Google+ Instagram
 
NIEUW: DOE DE VOETBALTEST MET JE TEAM!
Doe De Voetbaltest met je team! Als voetbalteam heb je elkaar nodig om te winnen. Je scoort alleen als iedere speler zijn eigen rol goed kan spelen. Je verliest de wedstrijd zonder een spits, aanvoerder of keeper. Op kantoor is dat niet anders; een doelgericht team gebruikt ieders talenten. Met De Voetbaltest ontdek je welke teamrol iedereen in jouw team het beste kan spelen. Doe de test en speel het spel!
 
SCHATEILAND MALLORCA
Schateiland Mallorca Zoals je weet, werken wij graag op onze eilanden in Nederland en België. Nu hebben wij toch wel een heel bijzonder eiland gevonden voor teamdagen: Mallorca. Ibiza is zo 2015, Mallorca is the place to be. Voor de prijs van een retourtje Groningen ben je er. Op het eiland geniet je van het milde klimaat, de tappa’s, de zee en je team natuurlijk. Dit programma is als opleiding WKR-proof en gaat dus niet ten koste van andere voordeeltjes voor de medewerkers.
 
BOKSCLINIC VOOR TEAMS
Boksclinic voor teams Als team wil je graag in balans blijven en wil je stevig in je schoenen staan. Een bijzondere manier om dit te ervaren is met onze boksclinic. Hier leer je klappen op te vangen en een welgerichte tik uit te delen. De boksclinics kunnen door ons als onderdeel van een teamdag worden verzorgd. De clinic wordt vooraf gegaan door een Teambootcamp als warming up. Ze worden gegeven door health coach Jeffrey Visser.
 
NIEUWE KLANTEN
Nieuwe klanten van Schateiland De afgelopen tijd vonden weer verschillende nieuwe klanten hun weg naar Schateiland. Onder meer: het LUMC, Accor Hotels, Shanks, Leaseplan, Deloitte, de Belastingdienst, Qurrent, gemeente Heusden, Springer, Oasen, de Amersfoortse, Revalidatie Friesland, Spijkenisse Medisch Centrum, The Grand, Spring, NCOI, Veiligheidsregio Utrecht (Brandweer), Smits Medical en Merck.
 
TEAM IN BEELD: MAAK EEN TOEKOMSTPLAATJE
Team in beeld: maak een toekomstplaatje Op 'weidagen' begeleiden wij teams bij het bedenken van een missie & visie. Omdat deze vaak wat ongrijpbaar zijn, maakt cartoonist Meike Muller daar een helder toekomstplaatje bij. Een beeldende manier om de missie & visie duidelijk te krijgen en te communiceren met de rest van de organisatie.
 
KLANTEN AAN HET WOORD
Klanten aan het woord Deze keer zijn Nina en Fleur van Woonbedrijf uit Eindhoven aan het woord over hun ervaringen met hun training met Schateiland. Dan hoor je het ook eens van een ander!
 
ALWEER 10 NIEUWE LOCATIES
nieuwe locaties Schateiland Naast onze 4 eilanden werken wij ook op 70 andere bijzondere locaties. Wij hebben weer 10 nieuwe unieke locaties gevonden van Groningen tot in Limburg. Onder meer in een historisch kasteel, een oud Leidinghuis van de Westergasfabriek en een Haags Studentenhotel.
 
WAS GESPONSORD DOOR SCHATEILAND
Was gesponsord door Schateiland Wij zijn trots op onze klant The Knowledgebase Company voor hun teamwork bij het beklimmen van de Alpe D’Huez. Met vereende krachten bereikten ze met hun teamcaptain Tinky Bart de top. Volgend jaar weer!
 
BESTE OPLEIDER VAN 2016?
Schateiland Beste Opleider 2015 Vorig jaar zijn wij gekozen tot Beste Opleider van Nederland 2015. Ook dit jaar zijn wij weer genomineerd. Wil je ons helpen om weer beste opleider te worden? Laat dan een ervaring achter over een cursus of training die je bij ons hebt gevolgd.
 
KRIJG DE VOETBALTEST CADEAU
krijg de voetbaltest cadeau Voor onze trouwe klanten hebben wij een leuke actie. Bij het doen van een nieuwe teamdag krijgt je team De Voetbaltest cadeau (ter waarde van 95 euro per test). Ontdek ieders teamrol en leer samen te scoren! Deze aanbieding geldt tot 15 december a.s.
 
MEER INFO >> CASES >>
Vond je deze nieuwsbrief leuk of nuttig, stuur hem dan door. Wil je hem niet meer ontvangen, meld je dan hier af of bel 06-26961659. Dan sturen we hem niet meer.