Schateiland nieuwsbrief editie november 2015
 
In deze Schateiland Nieuwsbrief Schateiland Teamfoto
- 1 nieuw boek
- 2 nieuwe trainers
- 9 nieuwe klanten
- 15 nieuwe locaties
- Beste opleider van Nederland
- Workshop Dierenmanieren
- Volg ons ook op Instagram
 
VOLG ONS YouTube facebook Twitter Google+ Instagram
 
1 NIEUW BOEK: DIERENMANIEREN
Boek Dienrenmanieren Je kent 'Dierenmanieren' waarschijnlijk al van onze teamdagen of trainingen. Na lang aandringen van onze uitgever hebben wij er nu ook een boek over geschreven. Met dit boek ontdek je of je een kip, schaap, haan of uil bent. Verder krijg je praktische tips om te communiceren met andere dieren. Je kunt onze communicatiebijbel winnen als je ons een mailtje stuurt!
 
2 NIEUWE TRAINERS
De nieuwe trainers van Schateiland Gelukkig gaat het ons nog steeds voor de wind. Om te kunnen blijven groeien hebben wij hard gezocht naar geschikte trainers. Nou, we hebben ze gevonden hoor. Het zijn Reinier Thiadens en Thera Olthof. Reinier heeft bij Randstad gewerkt en gaat zich richten op het uitbreiden van onze trainee- en talentprogramma’s. Thera werkt bij de gemeente Leiden en werkt voor teams en ondernemingsraden.
 
9 NIEUWE KLANTEN
Nieuwe klanten van Schateiland De afgelopen tijd vonden weer verschillende nieuwe klanten hun weg naar Schateiland.
Onder meer: Philips, IrisZorg, Provincie Limburg, NCOI, T-Mobile, Emergis, ROC Mondriaan, Partoe en de Veiligheidsregio Gelderland.
 
15 NIEUWE LOCATIES
Nieuwe locaties Schateiland Wij vinden de locatie belangrijk voor de sfeer op de teamdag of de training. Naast onze eilanden, hebben wij daarom 65 andere bijzondere locaties waarvan 15 gloednieuwe. Van schaapskooi tot nieuw eiland of treinwagon.
 
STEM VOOR SCHATEILAND ALS 'BESTE OPLEIDER VAN 2015'
Schateiland beste opleider 2015 Met dank aan onze klanten scoren wij inmiddels een 9.1 na 130 ervaringen op opleidingssite Springest. Daarom maken wij nu serieus kans om gekozen te worden tot 'Beste opleider van Nederland 2015'. Je kunt ons helpen door een ervaring achter te laten. Hiermee doneer je een euro aan Edukans. Alvast bedankt!
 
NIEUW: LUCHTIGE WORKSHOP DIERENMANIEREN
Nieuwe workshop Dienenmanieren Tijdens onze workshop 'Dierenmanieren' krijgt uw team op een interactieve manier inzicht in ieders communicatiestijl. Uw team krijgt praktische tips voor effectief communiceren en brengt deze meteen in de praktijk tijdens actieve samenwerkingsoefeningen. Ook leuk als onderdeel van een personeelsbijeenkomst of gecombineerd met een teamactiviteit.
 
VOLG ONS OOK OP INSTAGRAM
Twitter je mee? Zoals je misschien weet, maakt Walter graag mooie foto's. Ieder team krijgt een bijzondere rapportage. Sinds kort zijn de beste foto's te zien op Instagram. Als je het leuk vindt om ze af en toe voorbij te zien komen, volg ons dan op Instagram! Wees er snel bij en wordt onze 80ste volger...
 
MEER INFO >> CASES >>
Vond je deze nieuwsbrief leuk of nuttig, stuur hem dan door. Wil je hem niet meer ontvangen, meld je dan hier af of bel 06-26961659. Dan sturen we hem niet meer.