Schateiland nieuwsbrief editie maart 2016
 
In deze Schateiland Nieuwsbrief Schateiland Teamfoto
- Beste Opleider van Nederland!
- Nieuwe klanten
- Successenplanning met 125 personen
- Samen werken aan een zelfsturend team
- Vernieuwde traineeprogramma's
- Tweede druk Dierenmanieren
- Impressie Schateiland IJmuiden
- Word Youtube abonnee en win
 
VOLG ONS YouTube facebook Twitter Google+ Instagram
 
BESTE OPLEIDER VAN NEDERLAND!
Beste opleider van Nederland We zijn Beste Opleider van Nederland 2015 geworden in de categorie HR en management. We zijn heel blij met een gemiddelde waardering van 9,3. Bedankt voor alle reviews. We gaan deze titel waar maken en vasthouden in 2016!
 
NIEUWE KLANTEN
Nieuwe klanten van Schateiland De afgelopen tijd vonden weer verschillende nieuwe klanten hun weg naar Schateiland. Onder meer: Sanquin, Connexxion, Reed Business, NUON, gemeente Amsterdam, BarentsKrans, OpenIJ, Radboudumc, ThyssenKrupp en de Veiligheidsregio Midden-Holland.
 
SUCCESSENPLANNING MET 125 PERSONEN
Successenplanning met 125 personen In januari 2016 werkten wij voor het grootste team in onze geschiedenis. Maar liefst 125 teamleden uit 20 landen ontdekten hun schatten met Successenplanning op Schateiland IJmuiden. Succeservaringen uit het verleden gaven een garantie voor de toekomst.
 
SAMEN WERKEN AAN EEN ZELFSTUREND TEAM
Samen werken aan een zelfsturend team Werken in een zelfsturend team is een aansprekend idee; je hebt meer verantwoordelijkheid, je kan actief samenwerken en je kwaliteiten meer benutten. Je wordt niet zomaar een zelfsturend team. Daar moet je als team samen aan werken. Wij helpen uw team daarbij in onze training 'Samen werken aan een zelfsturend team'.
 
VERNIEUWDE TALENT- EN TRAINEEPROGRAMMA'S
Vernieuwde talent- en traineeprogrammas Schateiland Wij werken al ruim 10 jaar met talenten en trainees van o.a. Stibbe, Enexis, UTZ, Generali en SNS Bank. Onlangs werd het Enexis traineeship zelfs gekozen tot Beste Traineeship van de Benelux. Ons trainingsaanbod 'Schatten van trainees' is vernieuwd en nu ook geschikt voor kleinere organisaties.
 
TWEEDE DRUK DIERENMANIEREN
Recensie boek Dienenmanieren In de vorige nieuwsbrief kondigden we trots ons nieuwe boek 'Dierenmanieren' aan over communiceren in een team. Inmiddels is het boek alweer aan een tweede druk toe. Dierenmanieren heeft mooie recencies gehad. Je kunt Dierenmanieren winnen, lees verder!
 
IMPRESSIE SCHATEILAND IJMUIDEN
Impressie Schateiland IJmuiden Tijdens de Sail Out was een groot aantal van onze klanten te gast op Schateiland IJmuiden; het vlaggenschip van Schateiland. Het forteiland is onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Het fort is zeer goed bewaard gebleven en is met zijn half ondergronds gangenstelsel een prachtig decor voor een teamdag of teambuilding
 
WORD YOUTUBE ABONNEE EN WIN
word Youtube abonnee en win Wij willen onze klanten op Youtube steeds meer bieden: filmpjes over communicatie, Gouden tips, ervaringen van klanten, impressies van onze locaties. Wordt daarom abonnee van ons kanaal. Wij sturen de eerste 10 abonnees ons boek 'Dierenmanieren' toe!
 
MEER INFO >> CASES >>
Vond je deze nieuwsbrief leuk of nuttig, stuur hem dan door. Wil je hem niet meer ontvangen, meld je dan hier af of bel 06-26961659. Dan sturen we hem niet meer.