Schateiland nieuwsbrief editie april 2015
 
In deze Schateiland Nieuwsbrief Schateiland Teamfoto
- Schateiland nieuws
- Teamleren kan je leren
- Hoogst gewaardeerd
- Persoonlijk leiderschap in teams
- Twitter je mee?
- Boekpresentatie Schateiland
 
VOLG ONS YouTube facebook Twitter Google+ Instagram
SCHATEILAND NIEUWS
Schateiland 10 jaar - Win ons boek Schateiland 10 jaar - Win ons gloednieuwe boek!
Deze zomer bestaan wij 10 jaar. Wij zijn jou als klant meer dan dankbaar. Om iets terug te kunnen doen hebben wij onze ervaring gebundeld in het boek 'Help, ik zit in een team!'. In dit boek vind je maar liefst 100 gouden tips voor teamwork. Wij verloten 10 van deze teambijbels onder onze klanten. Je hoeft ons alleen even te mailen met een originele felicitatie!
Schateiland in zicht! Schateiland in zicht!
Je kent misschien de foto's van onze huisfotograaf Walter Landwier al. Nu kun je ook met een filmpje een indruk krijgen van een dagje op Schateiland Leiden en Schateiland IJmuiden.
Schateiland goes Zuid-Afrika Schateiland goes Zuid-Afrika
Eén van onze trainers, Marieke van Maanen, is uitgenodigd om in Zuid-Afrika een workshop te geven op een congres over Appreciative Inquiry in Johannesburg. Zij mag vertellen hoe zij in ons koude kikkerlandje teams en mensen helpt te ontwikkelen door uit te gaan van kwaliteiten.
Nieuwe klanten Nieuwe klanten
De afgelopen tijd vonden weer verschillende nieuwe klanten hun weg naar Schateiland. Onder meer: Provincie Zuid-Holland, Gemeente Bunnik, de Nationale Politie, Lovells advocaten, Carlton Hotels, Veiligheidsregio Drenthe, Alliander, Mitros en het AMC.
 
TEAMLEREN KAN JE LEREN
Teamleren kan je leren Een team ontwikkelt zich pas echt als je samen leert. Combineer de ervaring van collega's met je eigen ervaring en kom samen tot betere oplossingen. De afgelopen tijd hebben wij verschillende nieuwe vestigingsteams van Enexis en managementteams van Cordaan hierbij begeleid. Zelf doen kan ook. Lees dan eerst onze 5 Gouden tips voor teamleren.
 
HET HOOGST GEWAARDEERD
Hoogstgewaardeerd Met een blosje van verlegenheid melden wij toch maar even dat wij inmiddels na 100 ervaringen van klanten gemiddeld een 9.0 scoren op opleidingssite Springest. Dat maakt ons het hoogst gewaardeerde trainingsbureau in Nederland voor teambuilding, teamdagen en teamtraining. Laat een ervaring met Schateiland achter en doneer daarmee een euro aan Edukans.
 
PERSOONLIJK LEIDERSCHAP IN TEAMS
Persoonlijk leiderschap in teams Veel managers werken aan persoonlijk leiderschap; zelf het heft in handen nemen en varen op het eigen kompas. Waarom zou je dat als teamlid niet doen? Het geeft jezelf en het team meer energie. Bepaal zelf wat goed voor jou en het team is, sta open voor verandering, maak keuzes en werk samen.
 
TWITTER JE MEE?
Twitter je mee? Wij twitteren kwistig onze tips voor teams, leuke foto's, goede quotes en wist-u-al-datjes. Misschien leuk om te volgen?
 
AANKONDIGING BOEKPRESENTATIE
boekpresentatie Na de zomervakantie ben je van harte welkom op onze nieuwe trainingslocatie in Leiden voor de boekpresentatie van ons jubileumboek; 10 jaar, 100 tips. In dit interactieve samenzijn leer je in 30 minuten hoe je werkt aan een succesvol team. Daarna is het tijd voor een borrel met wat lekkers. Wij houden je op de hoogte!
 
MEER INFO >> CASES >>
Vond je deze nieuwsbrief leuk of nuttig, stuur hem dan door. Wil je hem niet meer ontvangen, meld je dan hier af of bel 06-26961659. Dan sturen we hem niet meer.