Schateiland nieuwsbrief editie november 2015
 
In deze Schateiland Nieuwsbrief Schateiland Teamfoto
- 1 nieuw boek
- 2 nieuwe trainers
- 9 nieuwe klanten
- 15 nieuwe locaties
- Smul mee met onze menukaart
- Beste opleider van Nederland
- Lees onze blogs met Gouden Tips
 
VOLG ONS YouTube facebook Twitter Google+ Instagram
 
1 NIEUW BOEK: DIERENMANIEREN
Boek Dienrenmanieren Je kent 'Dierenmanieren' waarschijnlijk al van onze OR-trainingen. Na lang aandringen van onze uitgever hebben wij nu ook een boek over de vier communicatiestijlen geschreven. Met dit boek ontdekken de OR-leden of ze een kip, schaap, haan of uil zijn. Verder krijg je praktische tips om te communiceren met andere dieren. Altijd handig voor tijdens de vergadering of in de communicatie met de bestuurder.
 
2 NIEUWE OR-TRAINERS
De nieuwe trainers van Schateiland Gelukkig gaat het ons nog steeds voor de wind. Om te kunnen blijven groeien hebben wij hard gezocht naar geschikte trainers. Nou, we hebben ze gevonden hoor. Het zijn Reinier Thiadens, Thera Olthof en Iepie Kroese. Deze ingewerkte en ervaren rotten geven voor Schateiland trainingen en cursussen aan nieuwe en ervaren ondernemingsraden.
 
9 NIEUWE KLANTEN
Nieuwe klanten van Schateiland De afgelopen tijd vonden weer verschillende nieuwe klanten hun weg naar Schateiland.
Onder meer: Philips, IrisZorg, Provincie Limburg, NCOI, T-Mobile, Emergis, ROC Mondriaan, Partoe en de Veiligheidsregio Gelderland.
 
15 NIEUWE LOCATIES
Nieuwe locaties Schateiland Wij vinden de locatie belangrijk voor de sfeer op de teamdag of de training. Naast onze eilanden, hebben wij daarom 65 andere bijzondere locaties waarvan 15 gloednieuwe. Van schaapskooi tot nieuw eiland of treinwagon.
 
SMUL MEE MET ONZE MENUKAART OR-TRAININGEN 2016
Schateiland Menukaart 2016 Wij begeleiden veel nieuwe ondernemingsraden. Met deze ondernemingsraden ontdekken wij ieders talenten en vertalen we ze naar de praktijk. Voor vervolgtrainingen hebben wij een gloednieuw aanbod voor 2016. Kies 2 of 4 gerechten van deze menukaart voor een 1- of 2-daagse follow-up training. Wij maken een heerlijke training voor je.
 
STEM VOOR SCHATEILAND ALS 'BESTE OPLEIDER VAN 2015'
Schateiland beste opleider 2015 Met dank aan onze klanten scoren wij inmiddels een 9.1 na 130 ervaringen op opleidingssite Springest. Daarmee zijn wij het hoogst scorende trainingsbureau voor de ondernemingsraad én maken wij nu serieus kans om gekozen tot 'Beste opleider van Nederland 2015'. Je kunt ons helpen door een ervaring achter te laten. Hiermee doneer je een euro aan Edukans. Alvast bedankt!
 
LEES ONZE LAATSTE BLOGS
blogs van Schateiland Met 99% inspiratie en 1% transpiratie schreven wij al vele blogs met steeds 5 Gouden tips voor de ondernemingsraad. Je kunt ze lezen in ons boek 'Help, ik zit in de OR!'. Maar je kunt ze ook gewoon lezen op onze site.
 
MEER INFO >> KLANTERVARINGEN >>
Vond je deze nieuwsbrief leuk of nuttig, stuur hem dan door. Wil je hem niet meer ontvangen, meld je dan hier af of bel 06-26961659. Dan sturen we hem niet meer.