Schateiland Achtergrondfoto
Teambuilding op de Boerderij

Schateiland Actief

 

   Teambuilding Forteiland IJmuiden

   Teambuilding op de Boerderij

   Teambuilding op locatie

Teambuilding op de Boerderij

Voor een dagje teambuilding op de boerderij komt uw team naar Schateiland bij Leiden.

Boer Jan vaart u naar het eiland met zijn gele pont. Uw team is te gast op een kaasboerderij waar het boerenbedrijf tijdens uw bezoek gewoon doorgaat. Het is er gezellig maar niet chic. Het water, de Hollandse luchten en de koeien brengen u terug naar de basis.

Op de boerderij ervaart uw team met verschillende teamoefeningen wat goed werkt in de samenwerking. Samen de koeien binnenhalen, een bouwwerk maken, communiceren op afstand, geblinddoekt een koe vinden of samen de boerderij runnen.

Het verschil met gewone teambuilding is dat onze teambuilding inzichten en afspraken voor in de praktijk oplevert. Uw team wordt zich bewust van de manier van communiceren. De teamleden ervaren hoe ze problemen oplossen en hoe feedback werkt.

Teambuilding op de boerderij heeft een gemoedelijke sfeer. Het team leert elkaars kwaliteiten op een ongedwongen manier kennen.

Klantreactie


Fred van Dam en Annelies Les, leidinggevenden bij KLM Recruitment Inflight Services

Fred van Dam: "Wij zijn met 20 recruiters op Schateiland geweest. Wij hebben aandacht besteed aan verschillende communicatiestijlen binnen ons team en aan het efficiŽnter maken van onze vergaderingen."

lees verder >

Annelies Les: "Marieke en Walter hebben dat op een hele dynamische en originele manier gedaan. De combinatie tussen even lekker de 'wei' in en een inhoudelijke dag werkte voor ons team heel goed." Fred van Dam: "Naar aanleiding van de teamdag hebben we een aantal veranderingen doorgevoerd. Daar hebben we nog elke dag plezier van."

< sluit

  quote-teambuilding-boerderij